About Cup of Lisa

Beste sportliefhebbers,

Nieuwsgierig naar de persoon achter ‘Cup of Lisa’ ? Nou dat ben ik! Mijn naam is Lisa Prins en in mijn jonge leven ben ik verliefd geraakt op sport. Sport geeft energie.

Mijn grootste passie is het voetballen op amateurniveau bij de plaatselijke club. Zodra ik mijn zwemdiploma had bemachtigd, mocht ik dan eindelijk op een echte sport. Met een een voetbalfamilie als de mijne, was de keuze dan ook gauw gemaakt. Een beslissing in mijn leven waar ik nooit spijt van heb gehad.

Al gauw wordt Studio Sport je favoriete programma op de televisie. Ik kwam daarom als kind al vroeg in aanmerking met andere sporten. Ik kreeg ontzettend veel respect voor de individualistische – en teamsporters. De mentaliteit die sporters hebben, het doorzettingsvermogen, is een prachtige eigenschap. Geef nooit op.

Met ‘Cup of Lisa’ wil ik jullie graag op de hoogte houden met de nieuwtjes uit de sportwereld. Ik wil het plezier in sport terugbrengen naar de mensheid en jullie vermaken met mooie verhalen. Sport, leef en geniet.

 

Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: