About

Wie is dan diegene achter Cup of Lisa? Dat ben ik. Mijn naam is Lisa Prins en ik ben inmiddels 24 jaar oud. Met een rugzak goed gevuld met hobby’s, is fotografie toch wel echt mijn favoriet. Met mijn camera in de hand ga ik graag op zoek naar de mooiste plekjes in de wereld.

Ik weet het nog goed toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. De hele zomer lang had ik hard gespaard en van mijn welverdiende geld kocht ik op mijn veertiende een echte Canon. Sindsdien was ik onafscheidelijk van mijn camera. Altijd op zoek naar de mooiste details in het leven. Mijn verslaving was begonnen: ik moest en zou alle mooie plekjes in de wereld zien en vastleggen.

Zelf geniet ik enorm van mijn passie, om vervolgens onder het genot van verse thee mijn plaatjes terug te kijken. Omdat ik in mijn leven altijd erg geleefd heb als een open boek, deel ik mijn mooiste momenten graag met jullie. Met mijn reisverhalen hoop ik dat jullie geïnspireerd worden om zelf ook op zoek te gaan naar al die mooie plekjes.

Liefs, Lisa