About me

Wie is dan diegene achter Cup of Lisa? Dat ben ik. Mijn naam is Lisa Prins en ik ben inmiddels 24 jaar oud. Met een rugzak goed gevuld met hobby’s, is fotografie toch wel echt mijn favoriet. Maar ik hou ook erg veel van schrijven, lezen, wandelen, reizen en breien (ja, echt waar). Kortom: er bruist een boel creativiteit in mijn kopje.

Ik weet het nog goed toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. De hele zomer lang had ik hard gespaard en van mijn welverdiende geld kocht ik op mijn veertiende een echte Canon. Sindsdien was ik onafscheidelijk van mijn camera. Altijd op zoek naar de mooiste details in het leven.

Zelf geniet ik enorm van mijn passie, om vervolgens onder het genot van verse thee mijn plaatjes terug te kijken. Omdat ik in mijn leven altijd erg geleefd heb als een open boek, deel ik mijn mooiste momenten graag met jullie. Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn foto’s en verhalen als ikzelf.

Liefs, Lisa

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: