Genieten van de feestdagen

Elk jaar zeg ik het weer, maar ook nu voelt het echt weer zo: wat is het jaar voorbij gevlogen! Hoogtepunten als een reisje naar Frankrijk en een eigen huisje blijven mij bij. Nu de kortste dag van het jaar is geweest, bereid ik mij voor op een gezellige kerst met familie.

De dag van kerstavond staat eigenlijk in thema van voorbereidingen treffen. Ik heb mijn ontzettend gezellige en burgerlijke groene schort aangetrokken en ben aan het bakken gegaan. Speciaal voor mijn vriend een lading zandkoekjes in de kerstvormen van een ster, maan of kerstman. En voor mijn familie appelflappen, die eigenlijk zo makkelijk zijn om te maken dat het geen kunst is. Het lijkt overigens wel alsof er een bloem/suiker-bom is afgegaan in de keuken. Onhandig zal ik namelijk altijd blijven.IMG_2361

Ook zijn de laatste cadeautjes ingepakt en liggen klaar onder de kerstboom. En als een echte juf pakte ik de cadeautjes extra mooi in met behulp van een sierlijk lint. Het huis is knus en gezellig en ik kijk uit naar de feestdagen.

Ik wens iedereen hele fijne dagen en geniet van al het lekkers! πŸ™‚

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Klinkt heerlijk én prachtig! Heerlijk feestdagen toegewenst! 😘

  Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Dank je wel! Jij ook!πŸ€—πŸ€—

   Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Dank je wel! Jij ook!😊

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s