Even bijkletsen #1

Het is inderdaad even stil geweest de afgelopen tijd, maar ik had het zo gezegd ‘erg druk gehad’. Zo ben ik bijvoorbeeld ‘erg druk’ geweest met het inrichten van de huiskamer. Leuke prullen hier en kastje daar aan de muur. Daarnaast ben ik ook gewoon ‘erg druk’ geweest met leven. Boodschappen doen, het huishouden onderhouden, werkdagen vol met passie doorkomen en natuurlijk ook nog even bijkomen in de resterende uurtjes. Ik praat je even bij.

De huiskamer
Sinds april wonen mijn vriend en ik in ons mooie paleisje. Elke week werd de inrichting completer. Ik kon mezelf steeds slechter inhouden om winkels als de Action of de Kwantum helemaal leeg te kopen. Boven de bank miste nog iets. De muur was enkel groen van kleur en het had wel wat opvulling verdiend. Aangezien aan elke muur wel iets hangt (het kan nooit vol genoeg zijn), moest hier absoluut ook iets creatiefs komen te hangen.

Ik heb nog steeds geen nee/nee-sticker gehaald, want ik had het natuurlijk ‘erg druk’ gehad (dit is uiteraard een hele slechte smoes). Hierdoor kwam heel trouw de wekelijkse folder van de Kwantum door de brievenbus. Ik spotte daarin originele kastjes voor aan de muur. Een ochtendje hard doorwerken en daar hingen ze. Ik was zeer tevreden. De huiskamer is zo echt af! Wil je het resultaat zien? Kijk even op mijn Instagram!

Planten - cup of lisa

Moeder natuur
Wat ben ik blij met mijn pannenkoekenplant. Hij deed het zo goed dat er intussen wel drie of vier baby-stekjes uit de grond tevoorschijn kwamen. Als een echte moeder verzorgde ik mijn stekjes heel zorgvuldig. Met leuke nieuwe potten heb ik ze vervolgens gepland. Nu heb ik inmiddels al 4 pannenkoekplantjes. Ik ben zo trots! Wil je meer weten over de pannenkoekenplant en hoe je deze het beste stekt? Je leest het hier!

Brei-muts
Mijn breiwerkje, de roze en witte sjaal, is af! Inmiddels ben ik aan een nieuw project begonnen. Maar wat dat is, hou ik nog even geheim! Iets met een kerst en een cadeau… 😉

Liefs, Lisa

2 thoughts on “Even bijkletsen #1

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: