Herfst in Nederland

Dit weekend kon ik eindelijk even heerlijk bijslapen na een gezellig kamp. Het kamp was in Hierden, midden tussen de bossen op de Veluwe. Wat een prachtig gebied! Die zandvlaktes en heide; gewoon uniek. Ik begon tijdens het kamp langzaam te veranderen in een vrouwelijke versie van Freek Vonk. Op zoek gaan naar heel veel paddenstoelen was gewoon magisch. Ik denk dat ik bijna kan zeggen dat de herfst tot mijn favoriete seizoen behoort.

Mijn woning staat vlakbij een mooi park waar een grote diversiteit van boomsoorten te vinden is. Tijdens onze zondagmiddag-wandeling genoten mijn vriend en ik van de frisse lucht die deze herfstperiode biedt. Ik voel mij tot leven komen in de natuur. Even weg van alle hectiek van het dagelijkse leven. Maar natuurlijk verzamelden wij stiekem ook gewoon de nodige eikeltjes. Het leven hoeft namelijk niet altijd diepzinnig te zijn. 😉

Met mijn camera ben ik echt als een vis in het water tijdens de herfst. De verschillende herfstkleuren aan de bomen zijn echt schilderachtig mooi. Neem bijvoorbeeld onderstaande foto. Probeer eens te ontdekken hoeveel kleuren er in deze bladeren zitten. Dat vind ik echt geweldig!

Herfst - Lisa Prins - cup of lisa

Ik hoop dat deze herfst nog veel meer te bieden heeft en ik ga binnenkort daarom ook graag naar het bos! Een fijne week allemaal!

Wat vind jij het mooiste aan de herfst?

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De Gans (Marije) schreef:

  Prachtige foto’s! Ik ben ook zo’n herfstliefhebber. De kleuren, de geuren, het kouder worden, maar soms ineens een warme dag. Echt genieten! Ik wens je een hele mooie en kleurrijke herfst toe!

  Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Dank je wel! Dat is erg lief! Ik ben het volledig met je eens en ik hoop dat jij ook mooie dagen mag beleven!🤗

   Liked by 1 persoon

   1. De Gans (Marije) schreef:

    We hebben er alweer twee gehad. Heerlijk 🍁

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s