Verwen jezelf met: gezonde snacks

Ik moet iets bekennen: mijn favoriete snack voor in de avond is chips. Elke smaak gaat er heel graag in. Na verloop van tijd besefte ik dat het toch niet de meest gezonde snack was en ik misschien maar moest afkicken. Ik ben op zoek gegaan naar ideale gezonde snacks voor elke avond. Ik deel ze hieronder met je! Lees je mee?

Tutti Frutti
Ga eens naar de markt of de plaatselijke kaasboer. Zoek de notenafdeling op. Daar zul je onder andere de heerlijke gedroogde fruiten vinden. Ik heb pas ontdekt hoe lekker gedroogde appels bijvoorbeeld kunnen zijn! Deze fruitsoorten zijn ook nog eens super gezond. Kun je niet kiezen? Neem dan gewoon het bakje met Tutti Frutti. Dan heb je een mix van gedroogde fruitsoorten bij elkaar!

Notenkraker
Ben je dan nog steeds bij diezelfde notenkraam? Kijk dan ook even naar de diverse noten. Walnoten, amandelen of pinda’s zijn ook ontzettend goed voor je en kunnen echt prima door als lekkere snack.

Dadels
Ook de dadels kunnen niet gemist worden in dit rijtje! Gevuld of gewoon zoals ze zijn, aan jou de keuze. Deze zijn overigens ook gewoon in de supermarkt te verkrijgen. Dus let tijdens de volgende boodschap even op de dadels!

Rozijnen
Vroeger als kind kreeg ik altijd als tussendoortje een rood doosje met rozijnen. Ken je die ook nog? Ik vond ze heerlijk en zat altijd het doosje in alle rust leeg te smikkelen. Rozijnen zijn daarom ook heel geschikt voor volwassenen als tussendoortje! Een handje vult al aardig wat in de maag!

Fruitsalade
Dit kost iets meer tijd, maar is ook net zo lekker en gezond. Schil je favoriete fruit in stukjes en stop ze bij elkaar in een schaal. CreΓ«er voor jezelf een gezonde, lekkere fruitsalade als tussendoortje!

Welk gezonde snack neem jij wel eens? πŸ™‚

8 thoughts on “Verwen jezelf met: gezonde snacks

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: