Thee-review: witte thee framboos, gember en citroen

Op een vrije zaterdag liep ik door de Jumbo om mijn bak-ingrediënten te verzamelen toen ik plots tegen een schap aanliep die mij interesseerde. Ongeveer zes lagen vol met fijne theesmaken van Tea Masters. Ik kende het nog niet, maar wilde het heel graag uit proberen. Ik ging voor de verse witte thee met framboos, gember en citroen.

Een heerlijke thee! Dat was mijn eerste reactie. Een frisse smaak die toch een zoet randje heeft door de frambozen. In deze thee zitten geen extra toegevoegde suikers dus hij is ook nog eens heel gezond!

Hoe zet je de perfecte witte thee? Volgens Tea Masters heb je 1 gram verse thee nodig voor één mok. De theebladeren trekken het beste in een temperatuur van 80 graden. Neem ongeveer 5 minuten trektijd voor de thee.

Witte thee - tea masters - cup of lisa

Ik ben benieuwd of jij deze thee al kende en hoop dat je net zo van witte thee gaat houden als ik! Geniet er van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: