Verwen jezelf met: Shopaholic!

Met die regenachtige (een beetje herfstachtige zelfs) dagen om je heen kun je wel wat ontspanning en verwennerij gebruiken. Vandaag tip ik je een echte klassieker waar je weer dagen mee vooruit kunt: Shopaholic!

In iedere vrouw schuilt denk ik wel een echte shop-verslaafde. Ik ben schuldig. Ik kijk graag naar alle koopjes in de folders en wil het allemaal hebben. Ik heb nooit genoeg kleding of schoenen en zou het liefste mijn kledingkast elke week willen vervangen. Oké, zo heftig als Rebecca Bloomwood ben ik gelukkig nog niet. Maar soms is het zo herkenbaar. Dat maakt het zo geestig.

Van dikke schulden tot de mooiste kleding en accessoires. Rebecca heeft het allemaal in haar boekenserie. En natuurlijk is er ook een flinke lading met romantiek in de boeken terug te vinden. Kortom: een heerlijke vrouwenserie die je gewoon moet lezen. Dus zet een fijne kop thee, kruip op de bank onder je kleedje en geniet van Shopaholic!

Welk boek lees jij nu op het moment? Leestips zijn altijd welkom! 🙂

10 thoughts on “Verwen jezelf met: Shopaholic!

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: