Open boekje: mijn beste kletskameraad ben ik zelf

Een nieuwe week en daarom een nieuw open boekje. Elke maandag ben ik vrij en heb ik de tijd om lekker te bloggen, huishoudelijke klusjes te doen of gewoon lekker een beetje te hobby’en. Aangezien iedereen om mij heen gewoon op maandag werkt, is het soms best ongezellig.

Wat doe ik dan als ik alleen ben? Om heel eerlijk te zijn hou ik hele gesprekken met mijzelf. Alle gedachten die ik normaal binnen houd, spreek ik nu gewoon hardop uit. Ken je dat? Hele conversaties hebben met jezelf. En het zijn echt hele fijne gesprekken. Ik ben het altijd helemaal met mijzelf eens. Ik begrijp hoe ik mij voel over bepaalde zaken.

Soms als ik even lekker hardop aan het kletsen ben tegen mijzelf, besef ik opeens dat het misschien toch wel een beetje vreemd is. Dan controleer ik toch nog even extra of ik wel echt alleen ben en niet afgeluisterd wordt door één of andere geheime dienst. Wat natuurlijk onzin is (of toch niet?).

Nu heb ik wel eens gelezen dat mensen die tegen zichzelf praten intelligent zijn. Nou ik geloof dat ik geen meesterbrein heb. Toch blijft het een mooi excuus om gewoon lekker door te blijven praten tegen mezelf als ik alleen ben. Want de beste kletskameraad ben ik toch echt zelf, zo af en toe dan.

Zeg eens eerlijk: praat jij ook graag tegen jezelf als je alleen bent? πŸ˜‰

Fijne week!

9 thoughts on “Open boekje: mijn beste kletskameraad ben ik zelf

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: