Verwen jezelf met: geurkaarsen

Langzaam gaan wij met zijn allen ons weer voorbereiden op de donkere najaarsperiode. Dat betekent dat je weer lekker op de bank mag kruipen met een verse kop thee en een goede film. Wat hoort er dan vooral nog bij om extra te kunnen ontspannen? Heerlijke geurkaarsen.

Zelf ben ik een enorme fan van de scentchips. Die heerlijke zeepjes die je op een schattige houder legt en vervolgens warm laat worden door een waxinelichtje. De geur van deze kaarsjes is zo sterk dat je hele kamer er heerlijk naar ruikt.

Maar ook de gewone geurkaarsen doen het goed in mijn huis. Wil je er liever niet teveel geld aan besteden? Ga dan gewoon naar de dichtstbijzijnde Action en haal daar je nieuwe voorraad. Of krijg ze cadeau tijdens Sinterklaas of kerst. Altijd goede cadeautips!

Dus: trek een comfortabele pyjama aan, zet je favoriete kop thee en ontspan met behulp van heerlijke geurkaarsen.

Waar ontspan jij helemaal van?

5 thoughts on “Verwen jezelf met: geurkaarsen

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: