Goed bezig met groene thee

EÊn van mijn favoriete smaakjes is toch echt de groene thee met citroen. Buiten dat de groene thee ontzettend gezond voor je is, heeft het nog veel meer voordelen. Wil je weten welke voordelen? Lees dan even mee!

Goed tegen de kater
Als ik een avondje goed gestapt en geborreld hebt, kan ik wel eens last hebben van een flinke kater. Wat voor mij dan dus echt heel goed werkt, is heel veel groene thee. Het reinigt het lichaam door de ontgiftende werking. Daardoor zijn je afvalstoffen snel uit je lichaam verdwenen. Vliegensvlug van je kater af dus!

Fijne nachtrust
Heb je last van slaapproblemen? Groene thee zorgt er voor dat je nachtrust wordt bevorderd. Dankzij het stofje ‘L-theanine’ zul je lekkerder gaan slapen. Een betere nachtrust gaat er uiteindelijk ook voor zorgen dat je overdag minder vermoeid bent en dus meer uit jezelf kan halen.

Gemakkelijker afvallen
Als je graag wat kilo’s kwijt wil, kan het helpen om groene thee te drinken. Buiten dat er geen suiker in zit, oxideert het ook vet. Op die manier kan het lichaam gemakkelijker vet gebruiken als energiebron.

Ben je niet zo fan van de smaak van groene thee? Probeer dan gewoon een variatie van de groene thee. Denk daarbij aan groene thee met citroen, framboos of jasmijn.

Drink jij ook graag groene thee?

4 thoughts on “Goed bezig met groene thee

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: