Leuke thee-gadgets van de Ikea

Met een diepe dankbaarheid naar mijn lieve vriendinnen toe, heb ik mijn verzameling thee accessoires weer uit kunnen breiden. Niets is leuker dan jarig te zijn. Oké, dat was inderdaad even geleden. Maar ik heb toen weer een paar leuke thee-items gekregen die ook voor jouw thee perfect zal zijn. Ga je binnenkort toevallig naar de Ikea? Let dan even op deze accessoires!

Drijvende thee-bloem
Toen ik deze voor het eerst in mijn handen had, wist ik in eerste instantie niet zo goed wat het was. Ik wist alleen dat ik super blij was, omdat het bloemen waren (ik met mijn bloemengekte). Nu weet ik natuurlijk wel beter. Het zijn handige thee-eitjes waar je verse thee in kunt doen. Ideaal voor een heerlijke kop verse thee!

Thee-ei-ikea-bloemen-cup of lisa (3)

Thee on the go!
Niets is lekkerder dan verse thee voor onderweg. Ik drink dagelijks liters thee door middel van mijn handige reisbeker. Bij de Ikea hebben ze nu handige isoleerflessen in vrolijke kleuren groen en rood.

Theekan -zelf thee maken - cup of lisa (3).JPG

Thee voor iedereen
Heb je een verjaardag of klein feestje? Dan is deze theepot heel erg geslaagd. Op mijn verjaardag wilde ik er voor zorgen dat iedereen voorzien was van lekker drinken. Met deze theepot kon ik eenvoudig iedereen voorzien van fijne en verse thee. Let op: doe er niet teveel verse thee in. Daar wordt de thee erg bitter van.

2 thoughts on “Leuke thee-gadgets van de Ikea

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: