Budgettips #3: week 32

De laatste week van mijn vakantie is aangebroken, want volgende week moet ik weer vol in de voorbereiding voor het nieuwe schooljaar. Gelukkig kan ik deze week nog even extra genieten van mijn vrije tijd. Met al die vrije tijd heb ik weer een mooi overzichtje kunnen maken met fijne budgettips voor jou! Kijk je mee?

1. Nooit genoeg nagellak
Ik durf te zeggen dat ik bijna alle kleuren nagellak in mijn bezit heb. Bijna, want toch kom ik altijd weer een kleur tegen die ik nog niet heb. Tot grote verbazing elke keer weer van mijn vriend. Bij de Kruidvat is de nagellak van Bronx in de aanbieding. Voor maar 0,99 cent heb jij de leukste kleuren weer in je bezit!

2. Extra opbergruimte in je keuken
Hoe langer je ergens woont, hoe meer je gaat verzamelen. Ik ben ontzettend goed in verzamelen. Ook in de keuken heb ik het liefste genoeg voorraad staan. Een klein probleem als je in een appartement woont zoals ik waarbij je keuken niet heel groot is. Deze handige keukentrolley van de Dirk zou voor mij echt geschikt zijn en hij is echt spot goedkoop als je het mij vraagt!

3. Glutenvrij door het leven
Ik kom de laatste tijd steeds meer mensen tegen die sensitief zijn voor gluten. Zelf heb ik soms ook wel eens het gevoel dat mijn darmen de gluten ook niet helemaal kunnen hebben. Wil je net zoals ik glutenvrij voedsel uitproberen? Bij de Lidl heb je nu diverse producten die glutenvrij zijn. Handig!

Budgettips #3.JPG

4. Van fotolijstjes geen genoeg
Vorige week zag je hoe ik erg fanatiek en creatief aan de slag was gegaan met foto’s voor in het toilet. Nee, ik heb deze niet letterlijk in de pot gestopt natuurlijk. Maar er zijn altijd nog genoeg muren in huis die gevuld kunnen worden met een hippe fotolijst. Deze van de Aldi vind ik zelf ook erg creatief. Let vooral even op de kleine wasknijpers, schattig!

5. Creatieve wandrekken
Kun je even geen fotolijsten meer zien? Snap ik. Probeer dan dit leuke wandrek van de Wibra. Wat ik zo leuk vind aan deze is dat je zelf kunt invullen hoe je hem wil gebruiken en versieren. Je kunt dus jouw eigen creativiteit de vrije loop laten gaan.

6. Sneakers
In het dagelijkse leven loop ik graag op sneakers. Ik vind alleen dat de meeste sneakers in verhouding belachelijk duur zijn. Herkenbaar? Bij de Scapino heb je nu leuke Converse schoenen voor minder dan 30 euro. Dat is nog eens leuk shoppen!

Dat waren de budgettips weer voor deze week. Heb jij nog een leuke tip? Deel hem hier onder en laat ons mee genieten! Veel shop-plezier! 🙂

2 thoughts on “Budgettips #3: week 32

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: