Budgettips #2: week 31

Volgens mijn kalender is het nog steeds zomer, maar de weergoden houden zich er niet echt aan. Met al die regenachtige dagen tijdens mijn vakantie ben ik speciaal op zoek gegaan naar vrolijke, leuke budgettips die jouw zomer wellicht iets meer kleur kunnen geven! Lees je mee? 🙂

1. Vakantieherinneringen vastleggen in een album
Zelf ben ik echt dol op het door bladeren van fotoalbums. Ik ben dan ook ontzettend ouderwets en print en plak nog steeds al mijn vakantiefoto’s. Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest en wil je je foto’s een veilig plekje geven? Bij de Action zijn er super leuke albums te scoren voor écht heel weinig.

2. Schattig tafelkleed
Geef mij maar bloemen! Al is slechts een sok bedrukt met een bloemenprint; ik moet het hebben. Ben jij nou toevallig ook gek op bloemen en knoei je net zoals ik heel vaak tijdens het eten of drinken? Dan is dit afgeprijsde tafelkleed van de Kruidvat iets voor jou!

3. Gezellig douchen!
Sta jij wel eens onder de douche dat je beseft hoe belangrijk een fijn douchegordijn eigenlijk is? Ik wel. De lengte doet er bijvoorbeeld toe, maar voor mij is het uiterlijk nog veel belangrijker. Het moet namelijk wel een beetje tonen als ik mijn haren sta te wassen. Bij de Aldi heb je nu een leuk douchegordijn met cactussen er op. Puur natuur! 😉

Budgettips #2

4. Decoreer je huis voor weinig
De laatste maanden geef ik meer geld uit aan de inrichting van mijn huis dan ooit. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd aangezien ik net op mezelf woon. Maar het opzoeken van leuke inrichting is inmiddels een echte hobby geworden. Bij de Blokker hebben ze nu gezellige decoratie voor weinig. Kijk even naar die schattige lijstjes!

5. Koele wijn graag!
Eén van de dingen waar ik mij deze zomer in heb verdiept, is de Franse rode wijn. Ik ben er van gaan houden (nee, niet op de verslavende manier). Ook de rosé of witte wijn drink ik zo nu en dan graag. Niets is lekkerder dan een koud drankje. Met de handige wijnkoeler van de Marskramer komt dat zeker goed!

6. Ik flamingo, jij flamingo, wij flamingo
Voor op vakantie of gewoon voor in mijn sporttas: een toilettas is onmisbaar geworden. Dit keer geen bloemenprint, maar een flamingo of tien die op dit toilettasje te vinden zijn. Gewoon bij de Etos en voor weinig.

 

Heb jij nog een budgettip gevonden? Deel hem hieronder! Ik ben als koopjesjager altijd benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: