Budgettips #1: week 30

Elke maandag krijg ik in de middag een hele lading met folders door onze brievenbus gestopt. Veel mensen weren deze af met de welbekende ‘nee-nee’ sticker. Maar ik niet! Ook al is het niet heel duurzaam, toch kan ik het niet laten om even te snuffelen naar interessante en leuke koopjes. Mensen om mij heen noemen mij dan ook echt een ‘koopjesjager’. Daarom deel ik vanaf deze week de leukste koopjes met jullie. Lezen jullie mee?

1. Comfortabele pyjama
Vanaf deze woensdag zijn er bij de Aldi erg leuke pyjama’s in diverse kleuren te scoren. Een 2-delig set in meerdere maten beschikbaar. Dat wordt gegarandeerd lekker slapen.

2. Frisse sapjes
Ook bij de supermarkten kun je soms handige prullen vinden. Zo ook bij de Dirk. Deze handige drankentap ziet er ideaal uit voor feestjes als er gasten over de vloer zijn en hij is absoluut niet duur. Met zomers fruit en water uit de kraan creëer je zo gezonde sapjes voor iedereen.

Collage 2017-07-25 week 30

3. Bijzettafeltjes
Wat je ook deze week bij de Dirk kunt vinden, zijn deze schattige bijzettafeltjes. Ik ben erg lang op zoek geweest naar een formaat als deze, maar een (beetje) betaalbare versie kom je niet vaak tegen. Mist jouw huis ook nog gezelligheid? Dan staan deze vast heel goed!

4. Bescherm je telefoon mooi
Ik ben echt dol op cactussen en daarom is dit telefoonhoesje echt helemaal iets voor mij! Ik ben zelf super onhandig en laat mijn telefoon regelmatig vallen. Mijn telefoon heeft daarom altijd een hoesje om. Gewoon even bij de Kruidvat binnen wandelen dus.

5. Opbergen maar!
Een paar weken geleden ben ik er achter gekomen dat de Lidl ook een onlineshop heeft. In de folder verwijst de winkel dan ook naar andere dagelijkse producten die je vooral daar kunt kopen. Ook deze handige opbergbank is daar te vinden. Handig voor onder de kapstok om al mijn sjaals in te bewaren!

Elke week deel ik met jullie de vijf leukste budgettips. Hou daarom mijn blog en Instagram goed in de gaten en mis niks! Heb jij ook nog een leuke tip gezien? Deel hem hieronder of stuur mij even een mailtje (cupoflisa@gmail.com).

2 thoughts on “Budgettips #1: week 30

Add yours

  1. Die pyama ben ik wel benieuwd naar. Verder ben ik een gelukkige aanhanger van de ‘Nee’ afwering op mijn brievenbus 😉 Ik zie alles in Blogland wel verschijnen en daar zit ik ook voor een prikje op de eerste rij. Dank je wel voor de tips! 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: