Klaar maken voor een reisje naar Normandië

Snel de laatste was doen, het huis poetsen, de koelkast ruimen en dan mijn spullen pakken. Niets geeft mij een lekkerder gevoel dan straks weer thuis komen in een schoon huis. Op deze zaterdag voelt het als een verdwaalde zondag. Op deze zaterdag probeer ik mij lekker voor te bereiden op een leuke, culturele vakantie naar Normandië. Het besef is eindelijk daar: ik heb vakantie! De komende dagen probeer ik jullie mee te nemen naar mijn Franse vakantie.

Er is mij verteld dat Normandië prachtige kusten heeft. Mijn camera was dan ook het eerste item wat klaar lag op bed om mee te nemen. De afgelopen maanden zijn mij voorbij gevlogen en echt tijd om foto’s te maken, had ik even niet. Ik kijk er dan ook helemaal naar uit om lekker mijn gang te gaan!

Wij verblijven op het Franse platteland in een Gîte. Als het goed is, heb ik dus even geen last van gillende, enthousiaste en kamperende kinderen om mij heen. Slechts loeiende koeien zullen hooguit mijn nachtrust kunnen verstoren, maar als een echt poldermeisje moet ik dat ook wel kunnen overleven. 😉

Ik verlang naar de rustige en mooie omgeving die mij te wachten staat. Maar Normandië staat natuurlijk vooral bekend om de herinneringen van D-day. Ook dat schijnt indrukwekkend te zijn.

Kortom: het belooft een echte culturele en ontspannende trip te worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: