Leg herinneringen vast met een reisdagboek

Na elke trip ben ik altijd druk bezig met het uitzoeken van de leukste foto’s. Vanwege mijn voorliefde voor traditionele dingen, ga ik altijd nog heel trouw aan de slag met het plakken van geprinte foto’s in een album. Met mijn tripje naar Normandië in het vooruitzicht, wilde ik mijn herinneringen nog meer kunnen verzamelen. Het plan was geboren: een klein reisdagboekje bijhouden.

In winkels als Hema en Action, word ik helemaal wild van de diverse notitieboekjes. Inmiddels kan ik een museum openen voor alle notitieboekjes die ik in de loop de jaren heb verzameld. De kleine boekjes zijn perfect, want ze passen gemakkelijk in je reistas. Probeer jezelf voor te nemen om elke avond even de tijd te nemen om jouw dag te samenvatten. Wat heb je gezien, gedaan en gevoeld? Beschrijf de herinnering.

Bonnetjes van de leukste restaurantjes, tickets van de tochten die je hebt gedaan of kleine bloemetjes die typisch zijn voor de plaats waar je je verblijft: stop ze tussen de bladzijdes. Alles wat de herinnering niet doen mag vergeten, moet je proberen mee te nemen. Zoals ik dat dus over een week ga proberen te doen in Normandië.

Wat doe jij om jouw vakantie niet te vergeten? Laat het mij weten en misschien heb je nog tips voor mij! 🙂

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. wildfood9 schreef:

  Ik vertrek naar Peru en ik had hetzelfde idee… mijn schriftje meenemen

  Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Wat gaaf! Slim idee! Alvast veel plezier daar! 🙂

   Liked by 1 persoon

 2. Dat is wel weer heel leuk ja! Goed idee om mijn reis dagboek mee te nemen!

  Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Dank je! Moet je doen! Waar ga je deze zomer heen? 🙂

   Like

 3. esteafan schreef:

  Oh wat een leuk idee, dit ga ik zeker doen als ik er nog eens een keertje op uit trek. 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Cup of Lisa schreef:

   Dank je wel! Heel goed; om zo nooit meer herinneringen te vergeten! 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s