Voor ma-de-liefste!

Aanstaande zondag is weer de fijnste dag voor alle moeders. Op die dag laten alle kinderen nog even een beetje extra weten dat ze ontzettend veel van hun moeders houden. Moeders: tijd om jezelf in de watten te leggen. Kinders: tijd om op zoek te gaan naar een geschikt cadeau. Hieronder wat leuke cadeautips.

Parfumsensatie
Omdat ik nog geen ‘nee-nee’-sticker op de brievenbus heb zitten, krijg ik elke week een hele lading met nieuwe actiefolders. Zonde van alle bomen, maar in dit geval zeer praktisch. Alle moederdagcadeau-tips staan er in. Is je moeder altijd blij met een nieuw luchtje? Dan zou ik eens een kijkje nemen bij de Etos of Kruidvat. De kortingen lopen echt hoog op en je hebt dan wel de echte merken.

Gek op bloemen!
Bij de bouwmarkten en tuincentra’s zijn de buitenplanten flink in de actie. En zeg nou zelf: wie wordt er nou niet blij van een mooie bloem of plant? Nog voor geen 10 euro heb je mooie hangpot- of perkplanten. Ben je ook nog op zoek naar leuke bijpassende bloempotten? Ga dan even langs de Action. Daar zijn ze mooi én scherp geprijsd!

Op de decoratieve tour
Wil je iets leuks geven voor in huis? Denk dan gewoon aan de simpelere zaken, zoals: kaarsen, kussens voor op de bank, fruitmand of potjes en vaasjes. Daar scoor je ook altijd mee.

Bakken
Liefde gaat door de maag. Er is daarom ook niets leukers dan zelf een cake of taart voor je moeder te maken. Talloze receptjes kun je op internet vinden voor de leukste, lekkerste of makkelijkste taarten. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een kant en klare cakemix. Die smaken namelijk ook erg lekker!

In ieder geval weer genoeg inspiratie om op zoek te gaan naar een mooi cadeau voor onze lieve moeders. Natuurlijk ken jij je eigen moeder het beste en daarom kan jij als geen ander het beste een cadeau voor haar uitzoeken.

Heb je nog andere leuke en creatieve ideeën, deel ze dan met mij hieronder in de reacties! 🙂

Fijne Moederdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: