Waarom jij eigenlijk niet zonder planten kunt

Inmiddels ben ik al zeker twee weken verhuisd en ik probeer het huis daarom ook steeds meer in te richten. De noodzakelijke meubels hebben hun plekje gevonden. Tijd voor een ander onderwerp: planten. Deze zijn namelijk echt onmisbaar in je huis. Waarom? Lees gauw verder!

Natuurlijk zien planten er ook gewoon ontzettend fraai uit. De groene frisse kleuren geven jouw huiskamer gelijk meer leven! Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten? Haal dan gewoon cactussen of vetplanten in huis. Deze hebben niet zoveel water nodig.

Buiten dat planten er mooi uit zien, zijn ze ook nog eens heel belangrijk voor je. Ze verbeteren namelijk ook de luchtkwaliteit in huis. Zo wordt namelijk de luchtvochtigheid verhoogd en wordt de concentratie stof in de lucht verminderd. Ideaal dus!

Planten zijn niet alleen goed voor in je eigen huis, maar ook voor op je werk. Planten geven een kalmerend effect en het stressgehalte gaat omlaag. Haal daarom een plantje voor op je bureau en geef er gelijk één aan je baas. Fleurt die ook gelijk op! 😉

 

Heb jij dit al gelezen? Leuke ideeën voor je planten in huis!

One thought on “Waarom jij eigenlijk niet zonder planten kunt

Add yours

  1. Ik ben verslaafd aan vetplanten en cactussen! Ik ben soms zo chaotisch dat ik mijn planten een beetje vergeet, dus gelukkig gaan vetplanten en cactussen niet direct dood als ik ze een tijdje geen water kan geven! 😅 x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: