Een nieuw thuis #5 het laatste nachtje ‘thuis’

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Door alle verhuis-drukte heb ik nauwelijks tijd gehad om lekker te bloggen. De verf zit nog steeds in mijn haren en het zweet heeft mijn lichaam verlaten als een openstaande kraan (niet echt fris, sorry daarvoor). Maar het resultaat mag er zijn! Alles is geschilderd en de grootste meubels zijn verhuisd. Het begin is dus daar. Dat betekent dat ik mij klaar maak voor mijn laatste nachtje hier thuis. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van mijn oude slaapkamer en begroet ik mijn nieuwe thuis.

Al zeker 23 jaar ken ik geen ander thuis dan het ouderlijk huis waar ik in ben opgegroeid. Ik ben hier als mens gevormd en dat is toch iets waar ik deze week even vaker bij stil sta. Een fijne jeugd, met het buitenleven als rode draad. Niet zo gek dus dat ik het daarom ook wel een beetje ga missen.

Neemt natuurlijk niet weg dat ik ontzettend veel zin heb in ons nieuwe avontuur samen! Van alle gezonde spanningen en blijde verwachtingen kan ik de laatste dagen de slaap slecht vatten. Eindelijk ons eigen plekje samen waar wij een eigen thuis gaan creëren! Ik ben echt door het dolle heen!

Het huis is op dit moment nog niet echt ingericht en de foto’s zullen dus nog even op zich moeten wachten. Geen zorgen: ik breng jullie gauw weer op de hoogte van het verhuisplan! Op dit moment probeer ik namelijk te bedenken hoe ik mijn voorraad kleding, schoenen en tassen praktisch kan verhuizen… Binnenkort meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: