Cactus: de ideale plant voor in huis!

Wil je je huiskamer graag groener aankleden, maar ben je niet zo goed in het verzorgen van planten? Neem dan een cactus. De ideale en hippe vriend voor in huis!

Ze zijn er in verschillende maten en soorten en dat maakt de cactus nou juist zo leuk! Het is een keer geen standaard plant met grote bladeren. Een grote prikkende bol of een lange slungel. Het kan allemaal. Misschien is het allerfijnste van deze plant dat het bijna geen water nodig heeft. Zo’n 1 รก 2 keer per maand is voldoende. Dat kan bijna niet mis gaan toch?

cactus-wonen 2.jpg

Tip: zet er een paar bij elkaar, dan wordt het groene effect van de cactus nog sterker!
Tip: wil je de cactus in een bijzondere bloempot zetten? Probeer dan deze manier!

15 thoughts on “Cactus: de ideale plant voor in huis!

Add yours

   1. Nee. Zij was hard core knettergek. Ze zat graag in de wasmachine toen ze per ongeluk ‘een stukje meegedraaid had’ (per ongeluk!). Ze deed ‘snachts het licht aan om ons te wekken als ze aandacht wilde. Alle post die arriveerde werd in gebeten of verscheurd. En als we uitsliepen dan trok ze de kapstok leeg, sleepte alles de trap op en maakte daar een berg van voor onze slaapkamerdeur.
    Toen ze haar vriendin begon aan te vallen stelde de dierenarts een psychische stoornis vast en ging de aan de pillen. Mijn ex nam haar mee toen we uit elkaar gingen. Haar vriendin bleef bij mij. Was jammer. Geweldig beest ๐Ÿ˜‚

    Liked by 1 persoon

   2. Die vriendin heeft mij 16 jaar lang bij alles bijgestaan. Ze was een blauwe Europese Korthaar (grijs ๐Ÿ˜‰) en superlief. Heb er later een Britje bijgekregen en die twee werden ook dikke maatjes. Hij leeft nog steeds, wordt echt een grumpy ol Man. Ik post hem weleens op Instagram. Ik kan er een boek over schrijven, die beesten ๐Ÿฑ

    Liked by 1 persoon

   3. Jaa ik snap wat je bedoelt! Ik vind Instagram gewoon heel leuk vanwege de foto’s en ik ben dol op fotograferen. Gelukkig kunnen we elkaar in ieder geval goed in de gaten houden hihi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: