Een nieuw thuis #4

Koopjes jagen: ik hou er van! Als een echte vrouw struin ik zoveel mogelijk winkels af om de beste deals tegen te komen. Dat geldt dus niet alleen voor kleding, want ook op het gebied van nieuwe meubels ben ik bloed fanatiek. Waarom teveel betalen als het niet nodig is?

Op dit gebied zijn mijn vriend en ik van rol gewisseld. Hij kijkt vaak naar hetgeen of het mooi is of niet. Ik kijk eerst naar het prijskaartje en bepaal dan of ik het mooi vind. Samen hebben we er inmiddels wel schik om gekregen. Als iets heel duur is, vinden we het ook maar gelijk lelijk om geen rot gevoel te krijgen.

Eén van mijn favoriete winkels waar ik mij als koopjesjager helemaal thuis voel is natuurlijk de Action. Heerlijk die scherpe prijzen voor al die leuke prullen. Voor handige bordjes, schalen of kook-lepels kun je er echt perfect terecht. Dolgelukkig als ik ben, loop ik met tassen vol de winkel uit.

Inmiddels kunnen we gelukkig wel steeds meer dingen van ons ‘lijstje’ afstrepen. De belangrijkste meubels zijn inmiddels besteld en ook andere handige benodigdheden verzamelen we bij elkaar. Want wat kom je opeens veel dingen tegen waar je in eerste instantie helemaal niet aan had gedacht om te kopen! Denk eens aan wasmand, messenblok of een pedaalemmer voor in het toilet. Ik had daar even niet zo één, twee, drie aan gedacht. Ahg. Wij komen er wel. 😉

2 thoughts on “Een nieuw thuis #4

Add yours

    1. Stom is dat eigenlijk he? Vroeger had een mens aan heel weinig genoeg en ik kan maar niet genoeg hebben! 😱🙈 ik zal vast straks als ik er eenmaal woon ook nog wel achter spullen komen die ik eigenlijk nog nodig heb. Haha aghja!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: