Dit is pas echte liefde!

Liefde is voor iedereen. Jong en oud. En dat werd nog maar weer extra bevestigd door een filmpje wat ik deze week tegenkwam. Deze week blik ik met ‘About Life’ op het thema liefde. Een inspirerend verhaal waarbij je hart met veel warmte wordt gevuld .

Ik struin graag dagelijks de nieuwspagina van NU.nl langs. Weer op de hoogte zijn van de belangrijkste gebeurtenissen geeft een rustgevend gevoel. Tijdens mijn dagelijkse scrol-partij kwam ik een fragment van Shownieuws tegen. Deze deed mijn hart gelijk doen smelten, want niets is oprechter dan de liefde van deze jongen.

De verliefde jongen in kwestie is slechts 9 jaar en draagt de naam ‘René’. Nu zijn kinderen sowieso de meest oprechte wezens op deze aardbol als je het mij vraagt, maar René laat dat nog even goed zien. Hij heeft speciaal voor Valentijnsdag (al even geleden, dat klopt) zijn best gedaan om een mooie liefdesbrief te schrijven. Zijn engeltje was alleen niet zo maar een meisje, maar de enige echte Prinses Ariane. Dat weerhield René er niet van om zijn charmes in de strijd te gooien!

Vanaf het moment dat hij haar op televisie had gezien, was hij smoorverliefd op de Prinses. Hij hoopt daarom intens dat zij ook verliefd op hem wordt. En dat ze uiteindelijk, hoe kan het ook anders, later ooit samen kunnen wonen. Maar een kusje geven? Dat slaat hij liever (met een vies gezicht) even over.

Benieuwd geworden? Kijk dan gauw het fragment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: