Maart: wees welkom lente!

Wat heerlijk toch! De ijskoude winterse dagen laten wij beetje bij beetje achter ons en heten de lente welkom. Want vanaf de maand maart mogen wij weer gaan denken aan de bloeiende bloemen en planten en warmere temperaturen. En daar worden wij blij van.

Met het grauwe weer is er misschien nog niet veel van die beginnende lente-taferelen te herkennen. De regenstormen doen je meer denken aan de herfst dan aan het voorjaar. Toch, als je goed zoekt, kun je de lente stiekem al vinden.

Sneeuwklokjes en krokussen
Deze staan al volledig in bloei en daar kan ik persoonlijk erg van genieten. Groei en bloei zijn echt typische kenmerken van de lente. Met een zonnestraal hier en daar komt het blijde gevoel helemaal naar boven.

Trek dus de wandelschoenen aan en ga lekker naar buiten. Wel goed aankleden, want de wind kan soms nog wel verraderlijk zijn. Vergeet je camera vooral niet mee naar buiten te nemen. De mooiste plaatjes kun je schieten als ze eenmaal in bloei zijn!

img_0821

Waar geniet jij het meeste van tijdens de lente? 🙂

8 thoughts on “Maart: wees welkom lente!

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: