Een nieuw thuis #3

De tijd gaat voor mijn gevoel steeds sneller voorbij. De druk neemt toe en het moment van de overdracht komt ook steeds dichterbij. Wat doe je dan op de momenten dat je even geen afspraak hebt? Dan speur je internet af voor leuke interieurs ter inspiratie!

Mijn vriend en ik hebben al de nodige uren besteed op de woon-boulevards. Het lijkt wel alsof elke winkel exact dezelfde producten in de winkels hebben staan, maar dan met een ander prijskaartje. Het is bijna vermoeiend om sommige winkels nog te bezoeken. Dan maar op een andere manier op zoek naar nieuwe inspiratie.

Lang leve Pinterest
Per dag besteed ik gerust een paar uur van mijn tijd om heel Pinterest af te speuren. Zoveel leuke ideeën en ook zo divers. Heerlijk! Inmiddels heb ik al ruim 20 borden op mijn pagina met inspirerende dingen. Soms ben ik ook gewoon vergeten wat ik heb opgeslagen. Dan ben ik zo druk bezig met opslaan dat ik vergeet om het ook nog terug te kijken. Dit is misschien herkenbaar voor de actievelingen op Pinterest. 😉

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor in huis. Waar moet ik volgens jou écht gaan kijken voor inspiratie? Tips zijn zeer welkom.:)

3 thoughts on “Een nieuw thuis #3

Add yours

  1. Ik vind dat je met Pinterest een heel goed begin maakt. En ik zou het meeste pad kopen als ik er woonde. Dan ‘voel’ je het huis pas en ‘groei je er in’
    Ik koop ook graag tweedehands, kringloop of marktplaats. Niet die eenheidsworst die je hierboven beschrijft en t kost stukken minder 😃
    Geniet er van en succes met inrichten!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: