Een nieuw thuis #2

Inmiddels zijn wij alweer een week verder en de eerste noodzakelijke spullen hebben wij verzameld. Ik heb veel inspiratie kunnen opdoen door de vele woonwinkels die wij hebben bezocht. Schrikbarend waren toch wel de prijskaartjes die aan de eet- en salontafels hingen. Dat moet toch ook anders kunnen? Het idee spookte door mijn hoofd en ja hoor: lang leve Marktplaats. 🙂

Na even een halfuur goed zoeken had ik de perfecte eettafel gevonden. De industriële stijl met ijzeren tafelpoten, vonden wij beiden heel erg mooi. De tafel op Marktplaats had ook een beetje diezelfde stijl. Het was dus een perfecte match. Voor nog minder dan 100 euro heb ik een stevige eettafel gekocht. Als een echte koopjesjager was ik natuurlijk zeer trots!

Gelukkig bestaat er nog zoiets als tweedehandse winkels. Mensen hebben er altijd een bepaald beeld bij: het is gebruikt en dus vies. Maar als je echt goed blijft zoeken, kun je echt mooie spullen vinden. Zo heb ik ook een mooie mand gevonden die perfect is voor het opbergen van sjaals. Daar kan ik nou echt vrolijk van worden! 🙂

IMG_0475.JPG

Ben jij dus nog op zoek naar nieuwe meubels? Neem dan ook een kijkje op Marktplaats of in de plaatselijke Kringloopwinkel. Het is verbazingwekkend wat je er soms vindt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: