Heimwee naar de zomer

Minuten lang sta ik voor mijn kledingkast. Dat rokje zou super staan met die blouse. Dan bedenk ik mij: dat is meer iets voor als het warmer is. De hele dag bibberend doorbrengen sla ik maar weer over. Zuchtend pak ik weer één van mijn dikke wollen truien en verlang ondertussen heftig naar de zomer.

Fashion? Dat begrip heb ik nooit echt goed begrepen. Ik heb niet heel veel verstand van mode en probeer kledingcombinaties te maken die ik zelf mooi vind. Inspirerend kan ik urenlang blogs lezen van meiden die uitleg geven over make-up gebruik en de juiste outfits. Maar in de wintermaanden blijft het voor mij lastig om er ‘super hip’ uit te zien. Ik stam af van de familie Koukleum en draag het liefste de hele dag mijn knalroze pantoffels. Mijn collega’s vallen bijna uitgedroogd neer, omdat ik de verwarming weer eens vol open heb gedraaid.

Het vreemde is dat je je na verloop van tijd ook een beetje onzeker begint te worden. Ik voel me alles behalve aantrekkelijk in de maand februari. Ik heb inmiddels mijn leuke winterkleding (hetgeen wat ik leuk vind) al vaak genoeg gedragen, waardoor iedereen ze nu door en door kent. Ik heb het gevoel alsof ik in de kleding van mijn oma loop, zo uit de tijd. Wat natuurlijk nergens op slaat, want de kleding is hooguit twee maanden oud.

Geef mij maar weer die warmere temperaturen, het bruine kleurtje op mijn gezicht en de zomerse kleding. De lange zomeravonden kunnen mij niet lang genoeg duren. Dus zomer, ó zomer, waar zijt gij toch zomer?

 

2 thoughts on “Heimwee naar de zomer

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: