Sneeuwpret

Wat was ik (samen met waarschijnlijk heel veel Nederlanders) verrast met de weersomstandigheden van dit weekend. De winter was nu wel een beetje voorbij, dacht ik zelf. Het tegendeel is absoluut bewezen, want een dikke pak sneeuw van ongeveer 10 centimeter bedekte het Nederlandse landschap. Dan komt het kind in mij helemaal naar boven.

Op zondagochtend stond mijn vriend als een blij ei te springen op bed vanwege de dikke sneeuwlaag. En ik deed net zo gek met hem mee. Het was duidelijk: wij zouden op sneeuw-missie gaan. Vol enthousiasme haalde Mike de wintersporttas tevoorschijn. De beste sneeuw-bestendigende handschoenen moesten ons helpen om de grootste sneeuwpop te maken.

Na lang zoeken naar waterdichte schoenen, kwamen wij tot de conclusie dat niet charmante regenlaarzen het beste zou werken. Dan maar even niet zo mode bewust bezig zijn. Samen trotseerden wij de sneeuw en als een stel fanatieke kinderen werd er keihard gewerkt voor een prachtig eindresultaat.

Geweldig hoeveel plezier je als mens kunt beleven aan zoiets simpels als ‘sneeuw’. Een geluksmomentje waar ik helemaal blij van word! Al met al zijn wij zeer tevreden met onze kanjer. Maar daar heeft iedereen een eigen mening over natuurlijk! 😉

Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Klik dan snel verder, zodat je het op mijn Instagram kan checken!

2 thoughts on “Sneeuwpret

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: