Ein-de-lijk weer Boer zoekt Vrouw

Yes! Al maanden kijk ik uit naar deze zondagavond. Vanavond kan ik samen met mijn thee weer volop gaan genieten van de nuchterheid, puurheid en emoties van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Wat mij betreft hoort dit programma thuis in het rijtje van de mooiste televisie-programma’s ooit.

Netflix kan niet op boksen tegen het enthousiasme van Yvon Jaspers. Met de internationale boeren ‘Riks, David, Herman, Marc en Olke’ ben ik weer benieuwd hoe het deze keer zal gaan aflopen.

Zelf weet ik als geen ander hoe het leven in de polders is. Ik ben gaan houden van die groene weilanden, rust en vrijheid. In het buitenland zien die boerderijen er natuurlijk weer anders uit dan hier. Dat maakt mij nieuwsgierig! Reden des te meer om te genieten van de beelden die het televisiescherm laat zien vanavond.

Toch is het oprechte geluk wat de boeren uitstralen als ze iemand gevonden hebben het mooiste van Boer zoekt Vrouw. De openhartigheid en soms ook wel onhandigheid maken het gewoon fantastische televisie.

Ik ben er in ieder geval weer helemaal klaar voor! Voor degene die net zoals ik ook om 8.20 vastgenageld zitten aan de buis: heel veel kijk plezier! ๐Ÿ™‚

4 thoughts on “Ein-de-lijk weer Boer zoekt Vrouw

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: