Slaap lekker – thee

In de winterse maanden heb ik vaker last van onrustige nachten. Nare dromen of gewoon lang liggen denken over werk. Ik ben op zoek gegaan naar kalmerende thee en kwam toen de fijne kruidenthee ‘Goede Nachtrust’ tegen van Zonnatura. Een perfect middel die je helpt te kalmeren. 🙂

De samenstelling van kruiden geeft een bijzondere smaak die je niet vaak tegenkomt in thee. Verfrissend, maar toch ‘warm’ van smaak. Ik zou aanraden om een uur voordat je gaat slapen een kop (normale grootte) te zetten en te drinken. Op die manier hebben de kruiden de tijd om je slaperig te maken. Werkte het nog niet na één nacht? Blijf het dan een paar dagen achter elkaar proberen. Bij mij werkte het namelijk heel goed!

2 thoughts on “Slaap lekker – thee

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: