And the winner is… Vitamine D!

Genoeg gezeur over die oranje-gekleurde meneer in Amerika. Tijd voor positief nieuws! Het leven wordt al vaak genoeg vanuit de donkere kant bekeken. Daarom graag even de aandacht naar het goede nieuws van het afgelopen weekend: vitamine D is gisteren op de Nationale Gezondheidsbeurs verkozen tot Supplement van het jaar. Geweldig! Daarvoor hang ik de vlag uit.

Met ruim twintig procent van de stemming is vitamine D volgens ons het meest favoriete voedingssupplement. Het blijkt dat wij met zijn allen veel waarde hechten aan een goede weerstand en een gezond leven.

Maar hoe kom je dan gemakkelijk aan je portie vitamine D? Door gewoon wat vaker je gezicht aan de zon te laten zien. Zonlicht bevat namelijk vitamine D. Nou dat vind ik anders helemaal geen probleem! Ik ga graag naar buiten in mijn bikini om de zon te begroeten (nou, in de zomer dan). Fijne maandag! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: