Mindfulness #9: snoep minder

Dit is al zo vaak geroepen, maar toch blijf je hebberig naar al dat lekkers kijken. Na elke snoepbeurt voel jij je schuldiger dan ooit. Gevolg: je voelt je ongelukkig en waarschijnlijk een mislukkeling. Wil je graag gezonder leven, maar vind je het lastig? Begin dan met kleine stapjes.

Rome is ook niet in één dag gebouwd. Niemand heeft dus gezegd dat jij in één week 10 kilo moet kwijt raken. Negeer de ideaalbeelden van modelbladen en televisiesterren. Zij zijn jou niet en jij bent hen niet. Stop in eerste instantie met snoepen en snacken tussendoor. In plaats van een stuk chocolade of een lekkere koek, pak je in het vervolg een appel of sinaasappel. Kies het fruit wat jij echt lekker vindt en trakteer jezelf daarop. Je zult je snel fitter voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: