Cup of ‘Kamillethee’

Elke keer ben ik weer op zoek naar nieuwe, fijne theesmaakjes. Eén die wat minder onbekend maar wel super lekker is, is kamillethee. Deze thee is afkomstig van, hoe kan het ook anders, de kamilleplant die een bijzondere smaak met zich meebrengt.

Buiten dat kamillethee erg lekker is, blijkt het ook nog goed voor je te zijn. Kamillethee helpt namelijk tegen maag- en darmklachten of slaapproblemen. Een natuurlijk middel die dus ook bij jou kan helpen. Heb je dus last van slapeloze nachten? Dan kun je eens proberen een kopje kamillethee te proberen voordat je gaat slapen. 🙂

2 thoughts on “Cup of ‘Kamillethee’

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: