Verwen jezelf met: een goed boek

Woensdagavond is relax-avond. Even een avondje voor jezelf. Vorige week las je hoe je van ijskoude voeten af komt in de winter. Deze woensdag leg jij even alles aan de kant en pak je een boek van de plank waar je al maanden geleden in had willen beginnen.

Even geen opruim-drang, geen telefoon en geen televisie. Zet je favoriete muziek op en pak het boek waar je zin in hebt. Zet een fijne rooibosthee (of een ander favoriete smaak) en probeer in ieder geval een uur achter elkaar te lezen (plaspauzes toegestaan uiteraard). Na een uur zit je compleet in het verhaal en voel je de drang om de volgende keer weer te lezen. Je moet per slot van rekening weten hoe het afloopt.

Heb je even geen vers boek op de boekenplank staan? Pak dan gewoon een tijdschrift of lees blogs zoals deze. πŸ˜‰

13 thoughts on “Verwen jezelf met: een goed boek

Add yours

   1. Voor het slapen gaan is het heerlijk omj wat makkelijks te lezen. Ik had eerder deze week Noodlot, maar daar werd ik zo akelig van dat ik maar weer iets oppervlakkigs heb gehaald. De Avonden is ook zoiets, ook niks voor de avond hahaha. Maar overdag komt het vaak niet van lezen…een uur lang. Dat moet ik toch weer eens gewoon gaan doen!

    Liked by 1 persoon

   2. Haha herkenbaar! Enge dromen door spannende boeken.. dan is er niets ontspannends meer aan! Heel goed dus dat je je eigen manier hebt gevonden van lezen. Leuk om dat eens van een andere kant te bekijken! πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: