Blue Monday? Weg ermee!

Zucht. Je hebt de donkerste dag van het jaar weer overleefd: Blue Monday. De dag waarop iedereen je depressiviteit aan praat. Je voelt je duisterder en ongelukkiger dan ooit. Gelukkig is dat nu voorbij. Hoe zorg je er voor dat je de andere dagen wel gelukkig door het leven gaat? Nou zo dus!

Knuffel vaak
Knuffelen geeft een warm en veilig gevoel. Er ontstaat automatisch een lach op je gezicht tijdens een echte goede stevige knuffel. Het is gratis en het geeft veel geluk!

Lach je rot
Uit veel wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat lachen écht gezond is. Dus maak veel grapjes, zodat je vaak om jezelf kunt lachen. Andere profiteren gelijk van jouw humor en je maakt een goede, positieve indruk.

Lekker eten
Geniet extra van lekker eten. Kijk uit naar die lekkere boterhammen waar je ’s ochtends op hebt geploeterd om er een kunstwerk van te maken. Geniet van dat ene stukje chocolade die dit keer wel in je dieet past. Kortom: geniet er van.

Sporten
Sporten kost en geeft energie. Vooral dat tweede zorgt er voor dat jij je gelukkig gaat voelen. Ga hardlopen of kies een sport waar jij je goed bij voelt en creëer energie voor jezelf.

Heb jij nog andere leuke, fijne en goede tips? Reageer dan hieronder en laat het mij en andere lezers weten! 🙂

2 thoughts on “Blue Monday? Weg ermee!

Add yours

  1. Juist door een “depressiedag” uit te roepen worden mensen depressief, er wordt mensen een depressie aangepraat. Dat is zeer kwalijk aangezien mensen die werkelijk depressief zijn, hetgeen een ernstige ziekte is, daardoor worden ondergesneeuwd.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: