Doe het zelf: breien

Een sjaal, een muts of een poncho, je kunt het zelf creëren met slechts een paar bollen wol en de juiste breinaalden. Vroeger was het misschien de favoriete bezigheid van je lieve oma, maar nu kun jij er ook optimaal van genieten. Waarom en hoe? Lees het hier!

Ontspanning
Geloof het of niet, maar van breien word je ontzettend relaxed. Na een drukke werkdag kun je door middel van breien even alle hectiek vergeten. Je bent namelijk met je gedachten volledig bij je breiwerk. Op de bank kom je volledig tot rust door je alleen te concentreren op het breien.

Een eigen ontwerp
Als je dan eenmaal besloten hebt om iets te breien, dan wordt het ook echt jouw project. Jij kiest het patroon, de kleur wol en het ontwerp. Het geeft dan ook ontzettend veel voldoening als jouw breiwerk af is. Een geluksmomentje dat niemand meer van je af pakt!

Het begin
Goed, je hebt de wol en de juiste bijpassende breinaalden in huis. En nu? Dan moet je beginnen! Wil je hulp bij het opzetten, recht of averecht breien? Kijk dan even op mijn Pinterestpagina voor de uitleg! Als je de smaak goed te pakken hebt, kun je ook een boek aanschaffen zoals ‘De Breibijbel’. Hier staan heel veel verschillende patronen in uitgelegd.

Dus pak je breinaalden en ga aan de slag! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: