Verwen jezelf met: een voetmassage

Met de ijskoude dagen die januari met zich mee brengt, ben jij wel even toe aan een avondje ontspanning en warmte. De dikste sokken heb je allang uit de kast getrokken, maar ook deze helpen niet tegen de koude tenen. Daar is nu een oplossing voor!

Niks is zo vervelender dan ijskoude tenen in bed. Je kunt de slaap niet vatten en ligt uren te rillen. Inmiddels lig je al met vijf lagen kleding in de dekens gerold en je vraagt je af hoe je de winter ooit moet overleven. Dat is nu voorbij!

Zet in eerste instantie een lekkere kop thee voor jezelf. Neem een fijne bodylotion en masseer je eigen voeten. Net zolang tot je weer gevoel krijgt in je voeten. Je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan je lieftallige vriend of vriendin. Zet ondertussen één van je favoriete programma’s of films op en ontspan. Al snel zul je weer warme tenen krijgen. En het is nog lekker ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: