Mindfulness #5: wees niet te hard voor jezelf

Het wordt er vanaf kinds af aan al in gestampt dat je moet presteren in het leven. Je móet goede cijfers halen, je móet een diploma halen en je móet werk hebben. Mensen om je heen hebben de mooiste spullen en halen de beste resultaten. Maar niemand heeft gezegd dat jij dat ook móet hebben!

Maak eens een lijstje voor jezelf met de punten die je wel al hebt bereikt. Accepteer hoe je bent en wees trots op wat je hebt behaald in het leven. Wees vooral niet te hard voor jezelf. Jij bent anders en hoeft daarom niet hetzelfde te bereiken als een ander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: