Ga toch hardlopen!

Wil jij in het nieuwe jaar gezonder en fitter zijn, maar ontwijk je liever de overvolle sportschool in januari? Denk dan eens aan een makkelijker alternatief: hardlopen. Ren die kerstkilo’s er weer af en voel je fitter. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom iedereen eigenlijk zou moeten hardlopen. Hier de belangrijkste voor je op een rijtje.

Goedkoop
December is altijd een dure maand vanwege alle cadeaus en geschenken. In januari heb je dan soms even wat minder te makken. Hardlopen zorgt er voor dat je op een gratis manier sportief bezig bent. Dat scheelt flink in de portemonnee!

Buiten
Rennen op een band in de sportschool is zeker ook een oplossing. Maar je staat wel nog steeds tussen vier muren. Grotere kans dat je de zweetlucht van je actieve buurman inademt dan dat je de verse wind van buiten proeft. Buiten hardlopen zorgt er dus gelijk voor dat je meer buiten bent en ook dat zal je gezonder laten voelen.

Alleen of samen
Hardlopen kan heel goed alleen, maar ook samen met iemand. Sport je niet graag in je uppie dan kun je samen met een vriendin of vriend gaan rennen. Hiermee plan je gelijk een sociaal uurtje voor jezelf in. Ben je iemand die het liefste alleen rent? Dan kan dat ook op deze manier.

Plan je eigen schema
Hardlopen kan eigenlijk altijd op ieder moment van de dag. Voor of na je werk, midden op de dag of liever laat op de avond: het is mogelijk. Je kan het helemaal zelf inplannen. Ook dat is fijn aan hardlopen.

Dus haal die hardloopschoenen weer uit de kast of koop ze voor een prikkie nu in de uitverkoop. Ga naar buiten en maak jezelf weer fit!

5 thoughts on “Ga toch hardlopen!

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: