Goede voornemens

Zucht. Elk jaar weer hetzelfde riedeltje over de goede voornemens. Maar zie jij wel de kans om jezelf in het nieuwe jaar te verbeteren? Doe het dan ook vooral! Begin met het schrijven van de goede voornemens en let dan vervolgens op deze handige tips:

1.Hou het lijstje kort
Stel niet te hoge eisen aan jezelf. Hou je lijstje bij drie tot vijf goede voornemens. De kans is groter dat je drie goede voornemens kunt waar maken dan een lange lijst. Succeservaringen zullen dichterbij zijn dan ooit en daar word jij uiteindelijk ook weer gelukkiger van.

2.Wees realistisch
Je kunt wel het doel stellen dat je rijk wordt, maar het moet wel in je leven passen. Hou de goede voornemens dus realistisch en accepteer hoe je bent.

3.Hang je lijstje op de WC
Elke dag ben je toch zeker vijf keer per dag (of meer) in het kleinste kamertje van het huis. Door je lijstje met goede voornemens hier op te hangen, word je er elke dag weer mee geconfronteerd. Dit helpt je herinneren aan de doelen die je voor jezelf stelde.

4.Deel je voornemens
Maak samen met iemand (je partner of een vriend/vriendin) goede voornemens. Op deze manier kun je elkaar blijven stimuleren om je doelen te behalen.

Ben je niet echt een type voor het stellen van goede voornemens? Stel ze dan vooral ook niet. Blijf gelukkig met het leven wat jij gekozen hebt om te leiden. 🙂

2 thoughts on “Goede voornemens

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: