Mindfulness #4: even geen telefoon

Geen telefoon? Ik hoor de paniek in je stem. In de huidige maatschappij zouden wij niet meer zonder telefoon kunnen. De handige smartphone is een verlengstuk van je hand geworden. Toch is het goed om hem even tijdelijk weg te leggen. Even niet geconfronteerd worden met alle e-mails en berichten van de zaken die je nog moet doen. Even géén tijd voor stress.

Helemaal uit doen is misschien een té definitief einde voor je. Leg hem dan gewoon even op de kast en doe het geluid uit. Kruip lekker op de bank en maak tijd vrij voor je vriend, vriendin of familie. Op die manier vergeet je even je werkstress.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: