Mindfulness #3: blijf bewegen

Jezelf gezond voelen en ervaren dat je lichaam ook echt gezond is, geeft een tevreden gevoel. Er wordt dan ook altijd flink gehamerd op het feit dat een gezond lichaam heel belangrijk is. Om dit te bereiken is beweging noodzakelijk. Het geeft energie en het maakt je daardoor minder gestrest. Maar wat als je een typische 9 tot 5 baan hebt waarbij je voornamelijk naar het computerscherm voor je neus tuurt?

Juist op dat soort momenten is het belangrijk om even uit de werk-sleur te stappen. Neem tijd voor je lunch, doe even wat rekoefeningen tussendoor of neem (zo nu en dan) een loopje. Doe een rondje thee of koffie. Ga met de lunch even naar buiten. Deze bewegingen zorgen er voor dat je nieuwe energie krijgt en weer met een frisse blik je werk kunt doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: