Mindfulness #2: dankbaar zijn

Je wil nog zoveel in je leven bereiken. Ongelukkig staar je voor je uit, want je bent in je diepe gedachten verdwenen. Waarom heb ik niet mijn doelen nog niet bereikt? Om deze negatieve gedachtes uit je tere hoofd te laten verdwijnen, is deze tip een goede hulpmiddel.

Maak voor jezelf een lijstje. Het enige wat je nodig hebt, is een pen en papier. Kleuren en textuur maken heus niet uit. Schrijf nu voor jezelf alle dingen op waar je ontzettend dankbaar voor bent in het leven. Welke punten maken jou blij? Als je klaar bent, werp dan nog eens een blik op hetgeen wat je hebt opgeschreven. Het zal je doen beseffen dat jouw leven echt zo slecht nog niet is.

4 thoughts on “Mindfulness #2: dankbaar zijn

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: