Mindfulness #1: even rustig adem halen

Wij zijn allemaal wel eens gestrest. Een drukke periode met je studie of op je werk grijpt je zo bij je grijze haren vast. Om je door deze periode heen te helpen, is het goed om af en toe eens stil te staan bij je ademhaling. Merk je dat je spontaan sneller begint adem te halen als je ziet wat er nog allemaal op de planning staat? Ho, stop! Even rustig adem halen nu.

Neem vijf minuten van je tijd. Neem een positieve belevenis in gedachten. Adem steeds zo rustig mogelijk in en uit. Herhaal dit en blijf je concentreren op die positieve belevenis. Vijf minuten voorbij? Je zult je kalmer voelen. Nieuwe energie is geboren om je taken weer op te kunnen pakken.

9 thoughts on “Mindfulness #1: even rustig adem halen

Add yours

    1. Ja klopt! Ik ben het helemaal met je eens! 🙂 Ik ben mij de laatste tijd steeds meer aan het verdiepen in deze manier van leven. Het neemt echt een stuk stress weg. Hou mijn blog even in de gaten, aankomende week komt weer een nieuw tipje binnen!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: