De perfecte kerst: hoe bereik je dat?

I’m dreaming of a white Christmas. Ja dat doen wij allemaal in Nederland. Helaas hebben wij eerder met een natte dan met een witte kerst te maken. Ondanks het weer buiten, kun je er voor jezelf voor zorgen dat het toch een perfecte kerst wordt. Hoe doe je dat? Zes tips die je erbij zullen helpen!

1.zorg dat je de boodschappen op tijd in huis hebt
Niets is vervelender dan er op eerste kerstdag achter komen dat je ingrediënten mist voor je uitgebreide maaltijd. Gelukkig zijn tegenwoordig de supermarkten zelfs met kerst open. Maar om je vrienden en familie achter te laten in de woonkamer is ook niet optimaal. Zorg er daarom voor dat je van te voren een lijstje hebt gemaakt en op tijd naar de supermarkt gaat. Werk je lijstje in alle rust af en je zult ontspannen de kerst in gaan.

2.het licht van kaarsen
Maak je huiskamer gezellig door zoveel mogelijk (wel op een veilige manier natuurlijk) kaarsjes aan te steken. Dim het licht van de lampen en je creëert gelijk een ontspannen sfeer.

3.je mag deze maand véél eten
De decembermaand is gewoon een maand vol lekkernij. Je kunt je dan elke keer wel weer schuldig gaan voelen als je wat lekkers en ongezonds eet, maar het hoort gewoon bij de tijd van het jaar. Iedereen doet het, dus geef er aan toe. Deze maand mag het.

4.kleed je mooi aan: wie zich mooi voelt, voelt zich blij
Iedereen om je heen kleedt zich niet voor niets zo mooi aan. Het is feest en daarvoor mag je er mooi uitzien. Dus kleed je mooi aan en negeer de donkere decembermaand. Je voelt je gelijk blij als je er mooi uitziet.

5.Skyradio voor de leukste kersthits
Wat hou ik van Skyradio na 5 december. De leukste en beste kerstsongs komen een maand lang voorbij. Lekker ongegeneerd mee zingen met Mariah en Wham: het mag en kan met kerst!

6.kijk alle fijne kerstfilms
Elk jaar komen dezelfde heerlijke kerstfilms weer op televisie. Maar deze films maken wel het ultieme kerstgevoel compleet. Bekijk het lijstje met kerstfilms en kijk ze vervolgens gewoon allemaal. Pak er een kop thee bij en geniet.

Neem ook een kijkje op mijn Pinterest voor fijne ideeën voor de Kerst!

2 thoughts on “De perfecte kerst: hoe bereik je dat?

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: