En hij staat!

Die oude Sint was nog geen dag het land uit en iedereen dook in de kerstsferen. Net zoals de meeste Nederlanders hebben wij ook de zware doos van zolder gehaald. Geen verse geuren van dennenbomen, maar een echte nep-boom kleurt onze huiskamer. Verbazingwekkend hoe echt die kunstbomen van tegenwoordig er uit zien.

Het uitzoeken van de juiste takken en waar deze dan vervolgens geplaatst moeten worden, kost toch altijd weer even tijd. Ik ben dan ook blij als het bouwwerk eindelijk staat. Het volgende onderdeel behoort ook niet tot mijn favoriet. Samen met mijn moeder probeer ik de lichtjes uit de knoop te halen. Enige tijd, wat gezucht en geklaag verder kunnen deze sfeermakers dan eindelijk de boom in. Eindelijk, want nu kan namelijk het leukste werk beginnen: het versieren van de boom!

Iedereen heeft altijd een paar ballen die speciaal zijn en die krijgen dan ook het mooiste plekje in de boom. De rest van de ballen zijn slechts opvulling. Met hier en daar wat Engelenhaar maakt dat het meeste groen van de boom verdwenen is. Aan mij rest dan alleen nog de taak om het kopstuk te plaatsen. Want wat is een kerstboom zonder piek?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: