Zes tips voor een fijne vluchtreis

Heerlijk! De vakantie naar een vakantieoord is geboekt. Eerst nog even de ellenlange vlucht overleven en dan kun je uitgebreid gaan genieten. Om er voor te zorgen dat je ontspannen de reis tegemoet gaat, zijn hier zes fijne tips van Cup of Lisa om aan te denken.

1. Doe comfortabele kleding aan
Ik heb mensen met de mooiste hakschoenen het vliegtuig in zien stappen. Geloof mij, dat wil je jezelf niet aan doen. Doe lekker een fijne joggingbroek of comfortabele spijkerbroek en de grootste trui aan die je hebt. Grotendeels breng je namelijk slapend door.

2. Neem een Ipod of mp3 speler mee
Niets is fijner dan je kunnen afzonderen van het gesuis van de vliegtuigmotoren. Zorg dan ook dat je fijne muziek op je mp3 speler hebt staan.

3. Zorg voor een voorraad snoepjes en koekjes
Het eten is niet altijd even lekker in het vliegtuig en tussendoor krijg je vaak niet zoveel. Het is dan fijn dat je iets bij je hebt om op te knabbelen.

4. Medicijnen niet vergeten
Het kan zijn dat je te maken krijgt met turbulentie en last krijgt van een reisziekte. Neem dan genoeg reispillen en paracetamol mee.

5. Genoeg vermaak
De uren vliegen helaas niet echt voorbij. Zorg daarom dat je genoeg vermaak bij je hebt. Denk aan puzzelboekjes als sudoku, je oude spelcomputer of een goed boek. Die helpen je door de reis heen.

6. Een dekentje bij de hand
Het kan best fris zijn tijdens het vliegen. Neem dan voor de zekerheid een eigen dekentje mee om warm de vlucht door te komen.

Een extra tip die je cadeau krijgt: stop de extra spullen in een handig tasje wat je bij je kunt houden. Zo hoef je niet elke keer op te staan om bij je reistas te komen. Waarderen andere reizigers ook zeer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: